Kattava opetustarjonta kaikenikäisille

Keravan musiikkiopistossa on kattava opetustarjonta kaikenikäisille. Tarjoamme opetusta kaikille tavoitetasoille, yhtä lailla  harrastajille kuin myös ammattiopintoihin suuntaaville. Opetuksen ydin on taiteen perusopetuksen laaja oppimäärä, joka tarjoaa lapsille ja nuorille tavoitteellisen ja pitkäjänteisen musiikkiharrastuksen ammattitaitoisessa ohjauksessa. 

Keravan musiikkiopistossa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikin opetusta saa musiikkileikkikoulussa  ja musiikkivalmennuksessa sekä soitinkaruselleissaklassisella linjalla sekä pop-/jazz-linjalla. Musiikkileikkikoulu on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja musiikkivalmennus, soitinkarusellit sekä klassisen ja pop/jazz-linjojen opetus kouluikäisille lapsille ja nuorille. 

Musiikkiopisto tarjoaa myös omakustanteista, avointa musiikinopetusta eri ikäisille (myös aikuisille) sekä erilaisia kurssiperiodeja. 

Voit ilmoittautua mukaan opintoihin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa kemu.eepos.fi Opistoon ei ole pääsykokeita. 

Tervetuloa Keravan musiikkiopistoon! 

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikoulussa lauletaan, soitetaan, kuunnellaan, leikitään, liikutaan, tanssitaan sekä harjoitellaan musiikillista keksimistä.
0-6 vuotiaat

Musiikkivalmennus ja soitinkaruselli

Musiikkivalmennus on musiikkileikkikoulun jatkoa. Ryhmissä lauletaan, soitetaan, leikitään ja liikutaan monipuolisesti. Soitinkarusellissa tutustutaan useampaan soittimeen, sen tarkoitus on auttaa lasta soittimen valinnassa.
6-8 vuotiaat

Perusopetus - klassinen linja

Keravan musiikkiopistolla voit opiskella useita instrumentteja taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän vaatimusten mukaisesti.
koululaiset

Perusopetus - Pop/jazz-linja

Keravan musiikkiopistolla voit opiskella useita instrumentteja taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän vaatimusten mukaisesti.
koululaiset

Avoin opetus

Avointa musiikin opetusta sekä nuorille että aikuisille, ja opetus sopii niin vasta-alkajille kuin vuosien tauon jälkeen opetuksen pariin haluaville
KAIKILLE