piano_finger_exercises-800x445-1485605906

My way - pianonsoiton aloitus

Aloitin pianonsoiton 12 vuotiaana youtubea käyttäen. Ensimmäinen kiinnostus pianonsoittoon lähti, kun kuulin Für Elise -kappaleen Beethovenilta. Aloin harjoitella kyseistä kappaletta youtubea käyttäen. Harjoittelin sitä parisen kuukautta ja sen jälkeen äitini innoittamana kiinnostuin menemään pianotunneille.

Menin opiskelemaan pianonsoittoa ensiksi Keravan musiikkikouluun keväällä 2020. Opiskelin musiikkikoulussa noin puoli vuotta ja sen jälkeen vaihdoin Keravan musiikkiopistoon syksyllä 2020. Musiikkiopistossa aloin huomata oman kehittymiseni ja kiinnostuin soitosta entistä enemmän. Musiikkiopistossa opettajani on Kari ja olen erittäin tyytyväinen hänen opetukseensa. Musiikkiopistossa aloin esittämään pianokappaleita myös konserteissa. Aluksi konserttiin meneminen jännitti paljon, mutta ajan myötä jännitys helpotti.

Nyt olen opiskellut musiikkiopistolla noin kaksi vuotta ja olen erittäin tyytyväinen kaikkeen mitä olen saanut kokea ollessani musiikkiopistolla. Tykkään pianonsoitosta, koska siinä on aina uutta opittavaa ja on mukavaa oppia uusia asioita. Suosittelen musiikkiopistoa kaikille joita kiinnostaa pianonsoiton harrastaminen.

Oli mukava aloittaa tämä vuosi TET-harjoittelussa Keravan musiikkiopistossa. Olen saanut olla mukana muskareissa, tehdä toimistotöitä, valokuvannut opiston tiloja ja muun muassa kirjoittaa tätä blogia.

Santeri Rotola-Pukkila

Jaa kirjoitus

Facebook
Twitter
Sähköposti